Βόλτες

ΑρχικήΒόλτες

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για παιδιά, KidsLand Festival, είναι γεγονός και καλεί μικρούς αλλά και μεγάλους να επιδοθούν σε ώρες διασκέδασης και ατέλειωτου παιχνιδιού! 

‘It’s the most wonderful time of the year’ τραγουδάει ο Andy Williams και στην οικογένεια μου είναι η απόλυτη αλήθεια, αφού ο μικρός μου γιος είναι κυριολεκτικά ερωτευμένος με τα Χριστούγεννα και η επίσκεψη μας στο Santa Claus Kingdom είναι παράδοση!

Για όσους μένουν στην Πάτρα ή για όσους προγραμματίζουν επίσκεψη στην πανέμορφη πρωτεύουσα του Καρναβαλιού λόγω των ημερών, υπάρχει ένα συναρπαστικό και Εκπαιδευτικό Πάρκο με Ρομποτικά Εκθέματα φυσικών διαστάσεων.

Ένα γευστικό και ερωτικό τετραήμερο, αφιερωμένο στην πιο αθώα αλλά και πιο ένοχη απόλαυση, πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη. Λάτρεις της σοκολάτας και όχι μόνο, θα έχουν πολλά να δουν.

Σε μια ατέλειωτη χορευτική πίστα μεταμορφώνεται η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου τα παιδιά ανακαλύπτουν πολύχρωμες μουσικές και πολλά και διαφορετικά είδη χορού, πειραματίζονται γυμνάζονται και φυσικά… διασκεδάζουν.

Ένα οικογενειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την προστασία στο Διαδίκτυο ξεκινάει στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, για να μάθουν γονείς και παιδιά πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους του Διαδικτύου. 

Στον "Ελληνικό Κόσμο", μέσα από το παιχνίδι και άλλες βιωματικές δραστηριότητες, τα παιδιά ανακαλύπτουν τα κοινά σημεία και τις διαφορές δύο από τους πιο αγαπημένους τους ήρωες.

Για όσους γονείς αναζητούν τρόπους ψυχαγωγίας για το Σαββατοκύριακο, υπάρχουν ποιοτικές λύσεις με ιστορίες που εμπνέουν και μεταδίδουν πολύ σημαντικές αξίες!

Ένα μουσικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλοι όσοι επισκεφθούν το Μέγαρο Μουσικής.


Περισσότερα Αρθρα