Θέατρο & Ταινίες

ΑρχικήΘέατρο & Ταινίες

Το έργο που μας δίδαξε πως μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά, αφού τα μάτια δεν μπορούν να δουν την ουσία ανεβαίνει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με πρωτότυπη μουσική του Στέφανου Κορκολή και την ματιά της Κάρμεν Ρουγγέρη!

Δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη και περήφανη για μια από τις πιο Genius συνεντεύξεις μας, αφού ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες στον χώρο του θεάματος!

Το διασημότερο μουσικό παραμύθι όλων των εποχών, ο Πέτρος και ο Λύκος, του Σεργκέι Προκόφιεφ, θα περιοδεύσει το καλοκαίρι στην Ελλάδα, με πρωταγωνιστή τον Ρένο Χαραμπίδη.

Υπάρχουν προτάσεις για παιδικές ταινίες που ενδείκνυνται περισσότερο για να δούμε μαζί με τα παιδιά μας; Τι είναι αυτό που ίσως ακόμα και αν δεν είναι απροκάλυπτο μπορεί να τρομάξει τα παιδάκια μας;

Εσείς, ποιον σουπερήρωα θα επιλέγατε για να περάσετε την καραντίνα; Απάντηση σε αυτήν την ερώτηση έδωσαν οι σκηνοθέτες όλων των ηρώων Avengers και η απάντηση τους έχει πολύ ενδιαφέρον!

Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί, όπως ανακοινώθηκε, το 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, το οποίο αναβλήθηκε λόγω της έκτακτης παγκόσμιας συνθήκης με τον κορονοϊό.

Ποιος θα το φανταζόταν, αν το συζητούσαμε πριν από μερικούς μήνες, ότι πλέον θα συζητάμε για τις πολιτιστικές μας εμπειρίες μέσα από τις οθόνες μας; Και πόσο όμορφο που τελικά, ακόμα και αυτό γίνεται;

Για όσους ξεκίνησαν ήδη να κάνουν πλάνα για τις γιορτινές μέρες με την οικογένεια τους, το θέατρο είναι μια πολύ καλή επιλογή και οι παραστάσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη αποτελούν πάντα εγγύηση.

Για παιδιά από 2 ετών και άνω και για όλη την οικογένεια, στο Θέατρο Κιβωτός, ένα ρώσικο παραμύθι - ο τσάρος με τη μακριά γενειάδα - θα κερδίσει τις εντυπώσεις.


Περισσότερα Αρθρα