Προτάσεις

ΑρχικήΠροτάσειςΜια Family Fiesta για κάθε οικογένεια

Μια Family Fiesta για κάθε οικογένεια

  • 29-03-2019

Μια θεματική διοργάνωση για οικογένειες πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα, με στόχο να μετατραπούν τα Σάββατα της πρωτεύουσας σε πραγματική fiesta για κάθε μέλος της οικογένειας.

Το Fam Fiesta (Family Fiesta) δημιουργεί τρία μοναδικά γιορτινά projects σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από όπου ξεκίνησε αυτή η υπέροχη ιδέα, φιλοξενώντας δραστηριότητες αλληλεπίδρασης και συνεργατικότητας μεταξύ διαφόρων ηλικιών. Για παιδιά από την βρεφική ηλικία έως και 12 χρονών, καθώς και για τους ενήλικες, υλοποιούνται δράσεις και παιχνίδια γονέα-παιδιού, δίνοντας την δυνατότητα στους μικρούς φίλους να παρασύρουν ολόκληρη την οικογένεια σε μια γιορτή ψυχαγωγίας και έκφρασης ενώ μέσα από τα συμμετοχικά events δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν παρέα!

Κατά την διάρκεια των Fam Fiesta θα λειτουργούν στον χώρο διεξαγωγής lounge και χώροι ενηλίκων, food & drink bar, family market / allday event καθώς και χώροι απασχόλησης και δραστηριότητας για τους πολύ μικρούς επισκέπτες.

Η ομάδα του KIDOT(Kids of Tomorrow) Festival έχοντας για ακόμα μια φορά την προσοχή της στραμμένη στα πελώρια χαμόγελα των παιδιών του αύριο αλλά και στις ανάγκες και τα θέλω της σύγχρονης οικογένειας, επιχειρεί να προσφέρει μια ολιστική εμπειρία γεμάτη παιχνίδι και ψυχαγωγία, δημιουργώντας ένα ασφαλές και κατάλληλο πλαίσιο ελεύθερης και δημιουργικής έκφρασης.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό project με κεντρικούς άξονες την βιωματική εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, το οποίο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν σε κάθε συνάντηση μία ποικιλία θεματικών.

Οι μέρες που επιλέχθηκαν για την διεξαγωγή των Fam Fiesta είναι το Σάββατο για την Αθήνα και η Κυριακή για την Θεσσαλονίκη, μέρες ιδιαίτερες για όλους μας˙ μέρες ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς αφιερωμένες στα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Οι χώροι που θα φιλοξενήσουν όλες τις συναντήσεις των Fam Fiesta είναι τα Toms Flagship Stores σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, χώροι στα κεντρικότερα σημεία των δύο πόλεων με πολυάριθμες δυνατότητες, φιλικοί προς το παιδί και την οικογένεια, με εύκολη πρόσβαση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Εργαστήρια παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δράσεις και παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών της οικογένειας, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις και παράλληλα events, family market προϊόντων και υπηρεσιών, λαχταριστά σνακ και δροσερά ροφήματα, μουσική καθώς και ξέφρενα πάρτι ντύνουν τις μαγικές μας συναντήσεις, τα γιορτινά μας Σαββατοκύριακα αφιερωμένα όλα στην οικογένεια!