Προτάσεις

ΑρχικήΠροτάσειςΤο Νο Finish Line ξεκινά

Το Νο Finish Line ξεκινά

  • 10-04-2019

Για αθλούμενους ή μη, για οικογένειες, για παρέες ή για μια ξεχωριστή ατομική εμπειρία, μια διοργάνωση εμπνευσμένη από την ανάγκη της προσφοράς που όλοι έχουμε μέσα μας πραγματοποιείται από σήμερα και για τις επόμενες μέρες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Όποιο target group και αν προσελκύσει, το No Finish Line είναι ένας διεθνής αγώνας δρόμου που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, χωρίς κανένα ανταγωνιστικό κίνητρο και γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Η μεγάλη ώρα για το 3ο Νο Finish Line Athens έφτασε, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης 10 Aπριλίου στις 19:00 δίνεται η έναρξη του 90ωρου αγώνα, με 12.000 δρομείς να είναι έτοιμοι να γράψουν χιλιόμετρα και να προσφέρουν στην Ένωση Μαζί για το Παιδί.

Στόχος είναι να ξεπεραστούν τα 47.647,5 ευρώ που ήταν ο απολογισμός του 2018, ώστε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η βοήθεια στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Την Τελετή Εναρξης θα παρουσιάσει ο σεναριογράφος, παρουσιαστής και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης που στηρίζει τη διοργάνωση από την πρώτη χρονιά και έχει στόχο για φέτος να τρέξει 42 χιλιόμετρα, όσο δηλαδή είναι η απόσταση ενός μαραθωνίου αγώνα, ενώ τη διοργάνωση θα στηρίξει και η Δούκισσα Νομικού που είναι πρέσβειρα του “Μαζί για το Παιδί”. .

Οι συμμετέχοντες στο Charity Race περπατούν και τρέχουν όπως θέλουν, όσο θέλουν, όποτε και όσες φορές θέλουν κατά την διάρκεια της διεξαγωγής του, ενώ κάθε χιλιόμετρο που καταγράφουν η διοργάνωση το μετατρέπει σε χρήματα που τα διαθέτει για την υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων.

Στο No Finish Line Athens το στοιχείο που το κάνει τόσο μοναδικό, είναι η δυνατότητα που δίνεται σε όλο τον κόσμο να συμμετέχει χωρίς να απαιτείται κάποια ιδιαίτερη φυσική κατάσταση, αλλά και χωρίς να υπάρχει σημαντική οικονομική επιβάρυνση, όταν η ατομική συμμετοχή είναι μόλις επτά ευρώ για απεριόριστες παρουσίες σε όλο το 90ωρο. 

Το βασικό πακέτο ατομικής συμμετοχής στον 90ωρο φιλανθρωπικό αγώνα (Charity Race) περιλαμβάνει αναμνηστικό μπλουζάκι και αριθμό με ενσωματωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης/χιλιομέτρησης, που ο δρομέας θα χρησιμοποιήσει σε όλη την διάρκεια του αγώνα όσες φορές και ημέρες επιλέξει να συμμετάσχει.