Ομορφιά

ΑρχικήΟμορφιά

Το καινούργιο άρωμα του Michael Kors, Michael Kors Gorgeous, σας καλεί να γιορτάσετε τη θηλυκότητα και το γεμάτο αυτοπεποίθηση γυναικείο πνεύμα. Ένας ύμνος στην αδάμαστη γυναικεία φύση, αυτό το άρωμα ενσαρκώνει την αυτοπεποίθηση χωρίς συμβiβασμούς.

Όλοι οι ειδικοί δερματολόγοι συμφωνούν ότι η απολέπιση βοηθάει το δέρμα, καθώς διώχνει τα νεκρά κύτταρα και ανανεώνει την επιδερμίδα. Μπορούμε όμως να τα ετοιμάσουμε μόνες μας; Εμείς σας προτείνουμε 3 genius συνταγές!

Μπορεί πολλές από εμάς να μην βγαίνουμε από το σπίτι, οπότε να μην έχουμε πολλές ευκαιρίες να νιώσουμε όμορφες και θηλυκές, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να μην παρατήσουμε τον εαυτό μας, χωρίς να υπερβάλλουμε.

Μεθυστικά αρώματα, ταξιδιάρικες διαθέσεις και αίσθηση πολυτέλειας συγκεντρώνονται στα αρωματικά προϊόντα Bless & Bliss, μια σειρά με πολύτιμα αιθέρια έλαια, φυσικά αρώματα και αποστάγματα.

Ένα νέο αρωματικό ταξίδι είναι στη διάθεση μας τώρα που επιτέλους μπορούμε να ονειρευόμαστε ξανά.Το travel-inspired ritual ομορφιάς από τον Michael Kors σας καλεί να γνωρίσετε το Wonderlust Shimmering Body Oil και να το αφήσετε να σας ταξιδέψει.

Για ένα υπέροχο και απαλό δέρμα, φτιάξτε το πιο genius scrub που υπάρχει, με κακάο, και θα απολαύσετε κάθε στιγμή τόσο της παρασκευής του όσο και της εφαρμογής του!

Τώρα που τα μαγαζιά είναι κλειστά, η προσωπική μας περιποίηση μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ! Πώς θα νιώθατε όμως αν είχατε τις καλύτερες συνταγές για χειροποίητες και φυσικότατες μάσκες;