Ομορφιά

ΑρχικήΟμορφιάΜαγικές μυρωδιές που θα σε συγκλονίσουν

Μαγικές μυρωδιές που θα σε συγκλονίσουν

  • 09-06-2020

Μεθυστικά αρώματα, ταξιδιάρικες διαθέσεις και αίσθηση πολυτέλειας συγκεντρώνονται στα αρωματικά προϊόντα Bless & Bliss. Μια σειρά με πολύτιμα αιθέρια έλαια, βιολογικής καλλιέργειας, φυσικά αρώματα και αποστάγματα έρχεται για να αλλάξει τη ζωή της γυναίκας που χρειάζεται αυτές τις λίγες στιγμές πραγματικής χαλάρωσης και επένδυσης στην ομορφιά και τη σωματική και ψυχική της υγεία.

Η μυρωδιά τους σου μένει στην μύτη για ώρες. Η αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα σου είναι βελούδινη και η ατμόσφαιρα στον χώρο σου τόσο ξεχωριστή, όσο η ίδια πρέπει να αισθάνεσαι.

Η φιλοσοφία πίσω από την δημιουργία τους βρίσκεται στο μυαλό και την ψυχή της πολυτάλαντης Αλεξάνδρας Καλλιοντζή που ύστερα από έρευνα και πολλά εσωτερικά και πραγματικά ταξίδια επένδυσε συναισθηματικά στην καλή ενέργεια που πρέπει να έχουν τα πάντα γύρω της και θέλησε να μοιραστεί όλο αυτό που ένιωσε με όσες περισσότερες γυναίκες γίνεται!

Κάπως έτσι, έφτιαξε όλα αυτά τα natural προϊόντα που δοκιμάσαμε και εμείς, και για αυτό άλλωστε σας τα προτείνουμε.

 Τα scrub θα σας ξετρελάνουν, οι κρέμες σώματος θα σας γίνουν απαραίτητες, τα αρωματικά χώρου θα σας κάνουν να νιώσετε πως μετακομίσατε σε ένα μέρος γαλήνιο και όλα τα καθαριστικά με έναν μαγικό τρόπο θα καθαρίσουν ότι σας βαραίνει, στο δέρμα ή και πιο βαθειά!

Γιατί εκεί που λένε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα, κάποιος δουλεύει πάντα για αυτό και στην περίπτωση των Bless & Bliss, θα το νιώσετε και εσείς!

https://www.instagram.com/blessandbliss/?hl=en