Ομορφιά

ΑρχικήΟμορφιάΝιώστε όμορφες μέσα στο σπίτι

Νιώστε όμορφες μέσα στο σπίτι

  • 16-11-2020

Μπορεί πολλές από εμάς να μην βγαίνουμε από το σπίτι, οπότε να μην έχουμε πολλές ευκαιρίες να νιώσουμε όμορφες και θηλυκές, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να μην παρατήσουμε τον εαυτό μας, χωρίς να υπερβάλλουμε. 

Εμείς, σας δίνουμε μερικές ιδέες για να νιώθετε πάντα όμορφες και να μην νιώθετε ότι μέσα στο σπίτι δεν υπάρχει λόγος ούτε για να ντυθείτε ούτε για να κάνετε τίποτα για εσάς. Η ψυχολογία μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και ειδικά εμείς οι γυναίκες χρειαζόμαστε να νιώθουμε καλά με την εμφάνιση μας προκειμένου να νιώθουμε καλά. 

  1. Φροντίστε να μοσχοβολάτε

Μετά το μπάνιο, μην παραλείψετε να αφιερώσετε ένα λεπτό στο να βάλετε κρέμα στο σώμα μας και να ψεκαστείτε με το άρωμα σας, έστω στα ρούχα σας. Όταν νιώθετε ότι μυρίζετε ωραία, η διάθεση σας θα ανεβαίνει και αυτό θα περνάει σε όλα τα μέλη της οικογένειας, κάνοντας την συνύπαρξη μαζί σας πιο ευχάριστη. 

  1. Βάλτε κρέμα ημέρας και βαφτείτε έστω λίγο

Μια κρέμα ημέρας με χρώμα και μια μάσκαρα, καθώς και ένα lip gloss μπορεί να είναι τα μυστικά που θα σας κάνουν να νιώθετε όμορφες με το τίποτα! Φυσικά, μην παραλείπετε να πλένετε καλά το πρόσωπό σας πρωί και βράδυ και να πίνετε νερό για να είστε ενυδατωμένες. 

  1. Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας

Βάλτε λίγο λαδάκι στις άκρες των μαλλιών σας και χτενιστείτε, είτε πιάνοντας τα σε έναν γρήγορο ψηλό κότσο, είτε χτενίζοντας τα και αφήνοντας τα κάτω, ώστε να είναι όμορφα και περιποιημένα. Με το τίποτα μπορείτε ν νιώθετε πριγκίπισσες μέσα στο σπίτι! 

  1. Φορέστε άνετα μεν, όμορφα δε ρούχα

Μην μείνετε όλη μέρα με τις πιτζάμες. Βάλτε ένα κολάν με ένα πουλοβεράκι, μια όμορφη φόρμα (που να ταιριάζει το πάνω με το κάτω!) ή ένα άνετο τζιν με ένα ωραίο μπλουζάκι! Βγάλτε φωτογραφίες, κοιταχτείτε στον καθρέπτη, δεν είναι απαραίτητα ένας χαμένος μήνας. Οι αναμνήσεις δεν χάνονται και αυτές τις δημιουργείτε εσείς για τον εαυτό σας.