Ομορφιά

ΑρχικήΟμορφιάΤο καινούργιο άρωμα του Michael Kors μεταδίδει το μήνυμα της διαφορετικότητας

Το καινούργιο άρωμα του Michael Kors μεταδίδει το μήνυμα της διαφορετικότητας

  • 20-03-2021

Στο πνεύμα την ημερών και όλων όσα μας εμπνέουν σε σχέση με την αποδοχή της διαφορετικότητας, ο Michael Kors λανσάρει την νέα του καμπάνια Michael Kors Gorgeous, με πρωταγωνίστρια το πανέμορφο μοντέλο, Sara Sampaio, η οποία μεταφέρει την ενέργεια του brand στους δρόμους της Νέας Υόρκης, σε μια γιορτή αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας, παρέα με πολλές διαφορετικές γυναίκες που  μεταδίδουν μαζί της το μήνυμα της διαφορετικότητας και της ομορφιάς του εαυτού μας.


(Source: forbes.com)

Κάπως έτσι, το καινούργιο άρωμα του Michael Kors, Michael Kors Gorgeous, σας καλεί να γιορτάσετε τη θηλυκότητα και το αισιόδοξο, γεμάτο αυτοπεποίθηση γυναικείο πνεύμα. Ένας ύμνος στην αδάμαστη γυναικεία φύση και το δυναμικό και γεμάτο ζωντάνια πνεύμα της γυναίκας Michael Kors, αυτό το άρωμα ενσαρκώνει την αυτοπεποίθηση χωρίς συμβιβασμούς και τη σημαντικότητα του να νιώθεις υπέροχα με τον εαυτό σου.  

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Το Michael Kors Gorgeous ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση. Επαναπροσδιορίζοντας ένα κλασσικό, πλούσιο μπουκέτο από λευκά άνθη, με έναν απόλυτα μοντέρνο τρόπο, το Michael Kors Gorgeous! ζωντανεύει μέσα από μια μοναδική, απροσδόκητη σύνθεση, ενισχύεται από νότες καπνού και κορυφώνεται σε ένα ξυλώδες φινάλε.

Πολυτελείς νότες από γιασεμί sambac, σοφιστικέ υάκινθο, απαλό ylang και άνθη πορτοκαλιάς δημιουργούν μια φωτεινή κορυφή, ενώ απροσδόκητες νότες καπνού τυλίγουν αυτό το μπουκέτο από λευκά λουλούδια σε μια προκλητική ζεστασιά. Οι δυναμικές νότες από ξύλο κέδρου και guaiac δημιουργούν ένα αρμονικό κλείσιμο που αντιπροσωπεύει την ήρεμη δύναμη της γυναικείας φύσης.

Μιλώντας για το νέο του άρωμα, ο Michael Kors λέει: 

“Όλη μου η καριέρα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες, στο να αισθάνονται γεμάτες αυτοπεποίθηση, δυνατές και όμορφες, να αγαπάνε και να φροντίζουν τον εαυτό τους. Το άρωμα Michael Kors Gorgeous! ενσαρκώνει όλα αυτά που θέλω να νιώθει μια γυναίκα, είναι μια έκρηξη αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης”.