Editor's Pick

Σήμερα εντελώς ξαφνικά, και αφού έχει περάσει το πρώτο κύμα αντιδράσεων για το φλέγον ζήτημα των ημερών που έφτασε μέχρι και την Βουλή, μου δημιουργείται η ανάγκη να γράψω για αυτό το θέμα. Δεν γράφω ποτέ αν δεν νιώθω την ανάγκη να το κάνω. Έχω αυτήν την πολυτέλεια, το γράψιμο εδώ, σε αυτόν τον χώρο, να είναι προϊόν ανάγκης για έκφραση και τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο. Αρχικά παρακολούθησα με μεγάλη ψυχραιμία τα γεγονότα. Έχοντας μάλιστα δουλέψει πολλά χρόνια στην τηλεόραση, είμαι πολύ συνηθισμένη σε αυτό που ίσως κάποιους που παρακολ ...

Πρόσφατα Αρθρα

Μια φάρμα φτιαγμένη από παραμύθι


Μια εμπειρία που με φλέρταρε εδώ και περίπου δύο χρόνια, αλλά ποτέ δεν είχα πάρει την απόφαση να την ζήσω. Μια εμπειρία που και εγώ αλλά κυρίως τα παιδιά μου θα θυμόμαστε για πάντα. Δύο μέρες μέσα στην φύση, σε μια φάρμα, να ξυπνάμε μαζί με τα ζώα.

Μαμά, πώς θα αναπνέω;


Με το σχολείο να ξεκινάει και τις πρόσφατες ανακοινώσεις περί χρήσης μάσκας στις σχολικές αίθουσες να έχουν προκαλέσει μπαράζ συζητήσεων στις παρέες, βρέθηκα ως μαμά να σκέφτομαι πως θα πω στα παιδιά μου ότι θα πάνε στο σχολείο με μάσκα.

5 υγιεινά σνακς για να προλάβετε το ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ


Δεν ξέρω αν είμαι η μόνη μαμά που ανησυχεί για τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών της, αν και είμαι σίγουρη ότι στο κάθε σπίτι οι ανησυχίες ορίζονται ανάλογα με τα βιώματα και τις συνήθειες των γονέων.

Μην εξαντλείς τον εαυτό σου


Με το καλοκαίρι να έχει επιβάλει για τα καλά την παρουσία του, παρά τα παράπλευρα θέματα που όλους μας απασχολούν, έπιασα τον εαυτό μου μετά από ένα Χ διάστημα να έχω την ανάγκη να γράψω ξανά.

Όταν οι Πανελλήνιες συμβολίζουν την ίδια την ζωή


Για χιλιάδες παιδιά, ένας μεγάλος αγώνας ξεκινάει με τις Πανελλήνιες. Ένας αγώνας για τον οποίο προετοιμάστηκαν καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να τον νικήσουν. Ο πραγματικός αγώνας όμως είναι αυτός που αχνοφαίνεται πίσω από την γραμμή του τερματισμού.

Μαγικές μυρωδιές που θα σε συγκλονίσουν


Μεθυστικά αρώματα, ταξιδιάρικες διαθέσεις και αίσθηση πολυτέλειας συγκεντρώνονται στα αρωματικά προϊόντα Bless & Bliss, μια σειρά με πολύτιμα αιθέρια έλαια, φυσικά αρώματα και αποστάγματα.

Genius Mom

Τζινα Γαβαλα

Το Genius Mom γεννήθηκε μέσα από μια ιδέα. Ότι μια γυναίκα μπορεί να καταφέρει τα πάντα, όσο δύσκολο και αν ίσως ακούγεται.
Μπορεί να μεγαλώσει, ακόμα και μόνη, τα παιδιά της με πολλή αγάπη προσφέροντάς τους ουσιαστικό χρόνο, με προσεκτικές αποφάσεις και με γνώσεις.
Μπορεί να βρει τρόπους να περνάει όμορφα με τον σύντροφο της, τους φίλους της, την οικογένεια της και –κυρίως- τον εαυτό της. Μπορεί να βρει διεξόδους από την καθημερινότητα και μπορεί να ανακαλύψει τρόπους για να δουλεύει τις σχέσεις της.
Μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή, αν τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε φανταστεί.
Μπορεί να σταματήσει να τιμωρεί τον εαυτό της για τις λάθος επιλογές που έκανε.
Μπορεί να μεγαλουργήσει στην δουλειά της και να ανακαλύψει από την αρχή τα ταλέντα της.
Μπορεί να δίνει απλόχερα αγάπη, αλλά να βάζει και όρια.
Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε και ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας.
Η λέξη που ταιριάζει σε μια Genius Mom είναι η ποιότητα.
Στις στιγμές, τις επιλογές, την σκέψη, την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας, το πώς φερόμαστε στους γύρω μας, τι επιτρέπουμε σε αυτούς και, φυσικά, στο τι ονειρευόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας.
Το Genius Mom αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και προτείνει πράγματα που θα την κάνουν να αισθάνεται όμορφη, ήρεμη και καλή σε κάθε της ρόλο.
Δεν έχουμε όσο χρόνο θα θέλαμε. Ας τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Ας εμπνευστούμε ακούγοντας ιστορίες που θα μας δώσουν κίνητρα, ας βρούμε τρόπους για να μας αγαπάμε περισσότερο, ας επενδύσουμε σε πράγματα που μας γεμίζουν, ας χαμογελάσουμε βλέποντας παιδάκια να μεγαλουργούν και ας είμαστε αισιόδοξοι σε κάθε μας βήμα.

Food & Drink
Ομορφιά
Θέατρο & Ταινίες
Εκπαίδευση
Βιβλία

Λένε για εμάς