Editor's Pick

Χωρίς πολλά λόγια, με μεγάλη συγκίνηση και νιώθοντας τεράστια τιμή, δημοσιεύουμε το #metoo που μας έστειλε ένα γλυκύτατο πλάσμα, η Κάτια Κυριακού. Κάτια σε ευχαριστούμε. Μπροστά στην δική σου κατάθεση ψυχής, τα δικά μου λόγια είναι το λιγότερο περιττά... “Πρωτα απ'όλα, να σε ευχαριστήσω για την πρωτοβουλία σου να μοιραστούμε τις ιστορίες μας. Είναι γενναίο το να μιλάς, ειδικά σε μια κοινωνία που όταν μιλάς για σεβασμό ή εκτίμηση στο εργασιακό περιβάλλον, θεωρείσαι υπερβολική ή υπερευαίσθητη. Η πρώτη εργασιακή μου εμπειρία, σε μια 'σ ...

Πρόσφατα Αρθρα

Καδράκια που σε μαγεύουν για τα παιδικά δωμάτια


Πρόσφατα σε ένα σπίτι βρέθηκα τυχαία στα παιδικά δωμάτια των μικρών πρωταγωνιστών της οικογένειας και αυτό που λένε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά εν προκειμένω επιβεβαιώθηκε μέσα από τα πανέμορφα καδράκια που κοσμούσαν τους τοίχους.

Είμαστε εδώ, να ακούσουμε την genius φωνή σου


Όλο αυτό που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα με τον καταιγισμό αποκαλύψεων σε σχέση με οποιασδήποτε μορφής βία στον εργασιακό χώρο, επηρέασε πολύ κόσμο. Οι περισσότεροι από εμάς συγκινηθήκαμε. Κάπως έτσι, το Genius Mom θέλει να δώσει βήμα. Βήμα σε όλο

Όταν ξέρεις την αλήθεια, μην γίνεσαι συνένοχος


Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Ζέτας Δούκα για τη βίαιη συμπεριφορά που φαίνεται πως υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη, συγκινήθηκα ιδιαίτερα με το κύμα υποστήριξης και επιβεβαίωσης από το περιβάλλον της, ως προς αυτά για τα οποία μιλούσε.

Το σύστημα εξοικονόμησης χρημάτων που εξυμνούν στο εξωτερικό


Δυσκολεύεστε και εσείς να αποταμιεύσετε χρήματα, ώστε να αγοράσετε κάτι που ονειρεύεστε, κάτι που χρειάζεστε, κάτι που έχει μείνει πίσω; Δυσκολεύεστε να δείτε στον λογαριασμό σας περισσότερα χρήματα από όσα βγάζετε κάθε μήνα;

Back to School, πάμε πάλι!


Αλλο ένα back to school στη ζωή μας φέτος και άλλη μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε ξανά έναν κύκλο χαράς και κανονικότητας για τα παιδιά μας, όσο και αν κρατήσει...

Η καλύτερη συνταγή για το Gluhwein, το πιο γλυκό ζεστό κρασί


Η καλύτερη συνταγή για Gluhwein δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή του Aκη Πετρετζίκη που τελειοποιεί ότι και αν πιάσει στα μαγικά του χέρια!

Genius Mom

Τζινα Γαβαλα

Το Genius Mom γεννήθηκε μέσα από μια ιδέα. Ότι μια γυναίκα μπορεί να καταφέρει τα πάντα, όσο δύσκολο και αν ίσως ακούγεται.
Μπορεί να μεγαλώσει, ακόμα και μόνη, τα παιδιά της με πολλή αγάπη προσφέροντάς τους ουσιαστικό χρόνο, με προσεκτικές αποφάσεις και με γνώσεις.
Μπορεί να βρει τρόπους να περνάει όμορφα με τον σύντροφο της, τους φίλους της, την οικογένεια της και –κυρίως- τον εαυτό της. Μπορεί να βρει διεξόδους από την καθημερινότητα και μπορεί να ανακαλύψει τρόπους για να δουλεύει τις σχέσεις της.
Μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή, αν τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε φανταστεί.
Μπορεί να σταματήσει να τιμωρεί τον εαυτό της για τις λάθος επιλογές που έκανε.
Μπορεί να μεγαλουργήσει στην δουλειά της και να ανακαλύψει από την αρχή τα ταλέντα της.
Μπορεί να δίνει απλόχερα αγάπη, αλλά να βάζει και όρια.
Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε και ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας.
Η λέξη που ταιριάζει σε μια Genius Mom είναι η ποιότητα.
Στις στιγμές, τις επιλογές, την σκέψη, την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας, το πώς φερόμαστε στους γύρω μας, τι επιτρέπουμε σε αυτούς και, φυσικά, στο τι ονειρευόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας.
Το Genius Mom αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και προτείνει πράγματα που θα την κάνουν να αισθάνεται όμορφη, ήρεμη και καλή σε κάθε της ρόλο.
Δεν έχουμε όσο χρόνο θα θέλαμε. Ας τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Ας εμπνευστούμε ακούγοντας ιστορίες που θα μας δώσουν κίνητρα, ας βρούμε τρόπους για να μας αγαπάμε περισσότερο, ας επενδύσουμε σε πράγματα που μας γεμίζουν, ας χαμογελάσουμε βλέποντας παιδάκια να μεγαλουργούν και ας είμαστε αισιόδοξοι σε κάθε μας βήμα.

Food & Drink
Ομορφιά
Θέατρο & Ταινίες
Εκπαίδευση
Βιβλία

Λένε για εμάς