Editor's Pick

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Αθήνας επιστρέφει στο MEC Παιανίας και σας καλεί στην πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών που ζωντανεύει με ΕΝΑ μόνο μαγικό εισιτήριο για πολύ παιχνίδι! Από 4 Δεκεμβρίου το ωραιότερο παραμύθι του κόσμου ζωντανεύει στο Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom, το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που έγινε θεσμός! Μέσα και έξω από τα τείχη του Βασιλείου, το Santa Claus Kingdom έχει τόσα πολλά παιχνίδια για να παίζουν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι, αφού ο χώρος είναι τεράστιος! Από τη μία ο στεγασμένος χώρος ...

Πρόσφατα Αρθρα

Ο Μικρός Πρίγκηπας έρχεται πιο εντυπωσιακός από ποτέ


Το έργο που μας δίδαξε πως μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά, αφού τα μάτια δεν μπορούν να δουν την ουσία ανεβαίνει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με πρωτότυπη μουσική του Στέφανου Κορκολή και την ματιά της Κάρμεν Ρουγγέρη!

Μamaste, το πρώτο yoga studio αποκλειστικά για την γυναίκα


Ένας νέος χώρος για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και του άγχους που αντιμετωπίζει σε όλες τις φάσεις της ζωής της, περιμένει κάθε μια από εσάς που θέλει να αισθάνεται στήριξη, άνεση, ασφάλεια και σιγουριά.

Back to school, για 12 μόνο φορές στη ζωή σου


Μια πολύ σημαντική μέρα για παιδιά και γονείς. Μια μέρα που πάντα θυμάσαι, όσα χρόνια και αν περάσουν. Η πρώτη μέρα στο σχολείο, κάθε χρόνο, είναι κάτι που θα σου συμβεί μόλις 12 φορές σε όλη σου τη ζωή. Και αυτό από μόνο του, το κάνει σημαντικό. 

Τι snacks να πάρω στην παραλία;


Επειδή πολλοί εύχονται ‘καλή σεζόν’ αλλά εμείς δεν θέλουμε ακόμα να το δεχτούμε,θα ασχοληθούμε με ένα πολύ σημαντικό ερώτημα για τα μπάνια μας! Τι μπορούμε να παίρνουμε μαζί μας στην θάλασσα για να διατηρούμε την ενέργεια μας, χωρίς όμως να επιβαρυνό

Mερικές φορές, απλά πρέπει να κάνεις πίσω


Μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο, η 24χρονη Σιμόν Μπάιλς, 4 φορές χρυσή Ολυμπιονίκης, έχοντας όλα τα βλέμματα και τα φώτα πάνω της επέλεξε να τα στρέψει σε κάτι πολύ σημαντικό που κάποιες φορές είναι πάνω από την επιτυχία. 

See What Eye See, το genius spot της πόλης


Ο Αλέξης Φούκος, μέσα από τα δικά του, πολύ ξεχωριστά μάτια, αξιοποίησε την 20χρονη εμπειρία του από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, την ξεχωριστή του αίσθηση για το στυλ και δημιούργησε έναν χώρο που θα σας κλέψει την καρδιά!

Genius Mom

Τζινα Γαβαλα

Το Genius Mom γεννήθηκε μέσα από μια ιδέα. Ότι μια γυναίκα μπορεί να καταφέρει τα πάντα, όσο δύσκολο και αν ίσως ακούγεται.
Μπορεί να μεγαλώσει, ακόμα και μόνη, τα παιδιά της με πολλή αγάπη προσφέροντάς τους ουσιαστικό χρόνο, με προσεκτικές αποφάσεις και με γνώσεις.
Μπορεί να βρει τρόπους να περνάει όμορφα με τον σύντροφο της, τους φίλους της, την οικογένεια της και –κυρίως- τον εαυτό της. Μπορεί να βρει διεξόδους από την καθημερινότητα και μπορεί να ανακαλύψει τρόπους για να δουλεύει τις σχέσεις της.
Μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή, αν τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε φανταστεί.
Μπορεί να σταματήσει να τιμωρεί τον εαυτό της για τις λάθος επιλογές που έκανε.
Μπορεί να μεγαλουργήσει στην δουλειά της και να ανακαλύψει από την αρχή τα ταλέντα της.
Μπορεί να δίνει απλόχερα αγάπη, αλλά να βάζει και όρια.
Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε και ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας.
Η λέξη που ταιριάζει σε μια Genius Mom είναι η ποιότητα.
Στις στιγμές, τις επιλογές, την σκέψη, την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας, το πώς φερόμαστε στους γύρω μας, τι επιτρέπουμε σε αυτούς και, φυσικά, στο τι ονειρευόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας.
Το Genius Mom αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και προτείνει πράγματα που θα την κάνουν να αισθάνεται όμορφη, ήρεμη και καλή σε κάθε της ρόλο.
Δεν έχουμε όσο χρόνο θα θέλαμε. Ας τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Ας εμπνευστούμε ακούγοντας ιστορίες που θα μας δώσουν κίνητρα, ας βρούμε τρόπους για να μας αγαπάμε περισσότερο, ας επενδύσουμε σε πράγματα που μας γεμίζουν, ας χαμογελάσουμε βλέποντας παιδάκια να μεγαλουργούν και ας είμαστε αισιόδοξοι σε κάθε μας βήμα.

Food & Drink
Ομορφιά
Θέατρο & Ταινίες
Εκπαίδευση
Βιβλία

Λένε για εμάς