Θέατρο & Ταινίες

ΑρχικήΘέατρο & Ταινίες

Μια παράσταση με μουσικό χαρακτήρα που προσκαλεί μικρούς και μεγάλους θεατές να ταξιδέψουν στον κόσμο της κλασικής μουσικής μέσα από το λυρικό θέατρο παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία “Τι τραβάμε και εμείς οι μάνες” που παίζεται στο θέατρο Χυτήριο θα είναι για όλες τις γιορτές κοντά στο κοινό που θέλει να ανακαλύψει ποιο είναι αυτό που τελικά τραβάμε όλες μας.

Η Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς ανεβαίνει φέτος τις γιορτές στο θέατρο Διάνα και εμείς βρεθήκαμε εκεί για να δούμε από κοντά αυτό το διαχρονικό έργο να μεταφέρεται στην σκηνή.

Το έργο του μετρ των παραμυθιών παίρνει μορφή στο θέατρο Λαμπέτη, με την μουσική επένδυση του Μίμη Πλέσσα.

Μια βραβευμένη παράσταση για την προστασία των παιδιών από τους κινδύνους του Διαδικτύου έρχεται στον Ελληνικό Κόσμο.

Μια παράσταση με τις ανθρώπινες αξίες, το ήθος και τον χαρακτήρα των ανθρώπων σε πρώτο πλάνο.

Ενα έργο με βαθειά νοήματα σε σχέση με ένα φαινόμενο που η πλειοψηφια των σημερινών γονιών βιώνει, την απομόνωση των παιδιών μέσα από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και το Διαδίκτυο παρουσιάζεται στο θέατρο Ηβη. Η αγαπημένη συγγραφέας και σκηνοθέτης των παιδιών, Κέλλυ Σταμουλάκη, αντλώντας την έμπνευσή της από την καθημερινή επαφή ...(Περισσότερα)

Την Κατερίνα Μανανεδάκη την ξέρω από πάντα. Ήμουν ένα μικρό παιδάκι όταν πήγαινα να επισκεφτώ τα γραφεία του πατέρα μου στα περιοδικά και η Κατερίνα – μικρή και εκείνη τότε- δούλευε εκεί. Πάντα την ξεχώριζα για τον καλό της χαρακτήρα, την εμπιστοσύνη

Μια παράσταση που αγάπησε το κοινό τον περσινό χειμώνα, “ο Αγησίλαος”, ένα μουσικοθεατρικό παραμύθι που είναι κάτι ανάμεσα σε κουκλοθέατρο, σε μουσική και σε θεατρική παράσταση, αλλά και όλα αυτά μαζί, επιστρέφει με μεγάλο ενθουσιασμό στο Μικρό Χορν για λίγες παραστάσεις.  Το έργο είναι μια «χαρούμενη πολύχρωμη γι...(Περισσότερα)


Περισσότερα Αρθρα