Θέατρο & Ταινίες

ΑρχικήΘέατρο & Ταινίες

Για όσους γονείς έχουν ακόμα πολύ μικρά μωράκια αλλά ψάχνουν παραστάσεις που θα μπορούσαν να πάνε μαζί τους, το Αβγώ είναι μια επιλογή που προσαρμόζεται απόλυτα στα γούστα τους. Από 10 μηνών έως 3 ετών παιδάκια καλούνται μαζί με τους γονείς τους να παρακολουθοήσουν τι γίνεται όταν τολμάμε να βγούμε από το αυγό μας. Συγκεκριμέ...(Περισσότερα)

Μια παράσταση αυτοσχεδιασμού με χορό και μουσική, για βρέφη από 10 μηνών και παιδιά έως 7 ετών και τους συνοδούς τους παρουσιάζεται στο θέατρο Κινητήρας Studio για θεατές που θέλουν να σηκωθούν, να κινηθούν, να πλησιάσουν τη δράση, να διαλέξουν τι θα παρακολουθήσουν και να επηρεάσουν την εξέλιξη του έργου. Πρόκειται για ένα μαγ...(Περισσότερα)

Μία ιστορία όμορφη και συγκινητική, για έναν πρίγκιπα περήφανο και αλαζονικό, που η ζωή του επιφυλάσσει σκληρή τιμωρία παρουσιάζει η Παιδική Σκηνή του «Νέου Θεάτρου Βασιλάκου». Πρόκειται για το θρυλικό παραμύθι της Γαλλίδας μυθιστοριογράφου Γκάμπριελ-Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλενέβ σε διασκευή, δραματοποίηση και σκ...(Περισσότερα)

Μια ξέφρενη κωμωδία που θα κάνει όλη την οικογένεια να σκεφτεί εκτός από το να διασκεδάσει παρουσιάζεται στο Σύγχρονο Θέατρο.

Οι συντελεστές του «Θα Βγω απ’ το Αυγό» είναι έτοιμοι να τα υποδεχθούν στο πορτοκαλί χαλί και τις αφράτες μαξιλάρες που θα στηθούν για τέταρτη χρονιά στη σκηνή του θεάτρου Αβατον. Πρόκειται για μια παράσταση ειδικά σχεδιασμένη για μωρά από 4-18 μηνών που ακόμη κι αν δεν έχουν σταθεί στα πόδια τους, ξέρουν να ακούν, να πι...(Περισσότερα)

Το παραμύθι “Η Βασιλοπούλα που δεν ήθελε να παντρευτεί” αφηγείται τις περιπέτειες ενός ριψοκίνδυνου βασιλόπουλου που κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά της σκληρής βασιλοπούλας.  Πρόκειται για ένα συναρπάστικό παραμύθι που πραγματεύεται αξίες όπως η αλήθεια, το πείσμα,, η ουσία μιας προσπάθειας και τι μέ...(Περισσότερα)

Ο Εμπορος της Βενετίας, ένα από τα πιο γνωστά έργα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ διασκευασμένο για παιδιά, ανεβαίνει την φετινή θεατρική σεζόν στην Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου. Μια νέα ομάδα ταλαντούχων συντελεστών, ηθοποιών και μουσικών που αφηγούνται μια ιστορία του αγαπημένου κλασικού δραματουργού, του σπουδαί...(Περισσότερα)

Η διεθνής ομάδα Hippo παρουσιάζει τη διαδραστική παράσταση Το Νησί των Συναισθημάτων, βασισμένη σε μια ιστορία του Χορχέ Μπουκάι. Κεντρικό θέμα είναι η συναισθηματική νοημοσύνη, ενώ η παράσταση είναι βασισμένη σε τεχνικές του σωματικού θεάτρου με έμφαση στην εκφραστικότητα, την κίνηση, το χορό και το τραγούδι και είναι διαδ...(Περισσότερα)

Μια παιδική θεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο ανεβαίνει για δύο ακόμα παραστάσεις στο θέατρο Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης. Πρόκειται για την διαδραστική παιδική παράσταση «Ο Δοντούλης και οι Περιπέτειές του», που ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία εδώ και 3 χρόνια σε πολλά σχολεία ανά την Ελλάδα, ανεβαίνει γι...(Περισσότερα)


Περισσότερα Αρθρα