My Voice

ΑρχικήMy Voice

Αυτήν την εβδομάδα ξεκινήσαμε ξανά σχολείο και πηγαίνοντας το νηπιάκι μου και το προνηπιάκι μου στον παιδικό τους σταθμό, ένιωσα λίγο περίεργα. Κυρίως επειδή δεν κατάλαβα πώς πέρασαν αυτοί οι 3 μήνες! Ένιωσα πως δεν μου ήταν αρκετοί. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι δούλευα συνεχώς, εκτός από λίγες μέρες που κατάφερα να ξεκλέψω γι...(Περισσότερα)

Την περασμένη Κυριακή μας είχαν καλέσει στο πρώτο πάρτι της χρονιάς! Ένα υπέροχο πάρτυ σε ένα σπίτι όπου οι γονείς είχαν στήσει έναν πλούσιο μπουφέ, με finger food, φαγητά, γλυκά και φρούτα ενώ λίγο πιο δίπλα ένας ανιματέρ πρόσφερε στα παιδιά πλούσιο παιχνίδι, με μπαλονοκατασκευές, facepainting, σκετς με την συμμετοχή όλων των παιδιών, χορ...(Περισσότερα)

Το ταξίδι μου στον κόσμο μιας αγορομάνας ξεκίνησε πριν από σχεδόν 6 χρόνια, όταν έμεινα έγκυος στον πρωτότοκό μου, τον Γιάννη. Κάτι συζητούσαμε με τον μέλλοντα μπαμπά, πώς θα είναι το μωρό, σε ποιον θα μοιάζει και όλα αυτές τις χαριτωμένες χαζομαρούλες που συζητούν μεταξύ τους τα ξεμωραμένα, σε ενδιαφέρουσα, ζευγάρια και εγώ μίλ...(Περισσότερα)

Την ημέρα μιας από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έζησε η χώρα μας, εγώ ήμουν με τα παιδιά μου διακοπές. Την ώρα που εκατοντάδες άνθρωποι έχαναν τον κόσμο τους, εγώ είχα τον δικό μου κόσμο αγκαλιά και περνούσαμε μαζί ανέμελες στιγμές ευτυχίας και χαλάρωσης, χωρίς να ξέρω πόσο πιο πολύ θα εκτιμούσα αυτήν την αγκαλιά λίγες ώρες μετ...(Περισσότερα)

Το πιο όμορφο κλάμα του κόσμου. Το πιο όμορφο πλάσμα του κόσμου. Το πιο δυνατό συναίσθημα που είχα νιώσει ποτε. Ενα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Το νόημα της ζωής. H ζωή μου άλλαξε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τη στιγμή που τον πρωτοαντίκρυσα. Τη στιγμή που δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου, τη στιγμή που ένιωσα να αγαπάω αυ...(Περισσότερα)

Πριν λίγες μέρες, τελείωσε η σχολική μας χρονιά. Κάπως έτσι, αποχαιρετήσαμε τις δασκάλες μας, είπαμε καλό καλοκαίρι και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο. Μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία τα συναισθήματα μου ήταν τόσα πολλά και τόσο έντονα που είναι δύσκολο να τα εκφράσω. Πόσα βήματα έκαναν τα μικράκια μου φέτος! Πόσα ...(Περισσότερα)

Προχθές ήταν η μέρα της μητέρας. Για κάποιον περίεργο ή όχι λόγο, εγώ ήμουν πάντα λίγο αντιδραστική με αυτές τις γιορτές. Δεν περίμενα τις 14 Φεβρουαρίου για να πάρω δώρο στον αγαπημένο μου ούτε την ημέρα της μητέρας για να πω στη μαμά μου ότι την αγαπάω, ενώ την Τσικνοπέμπτη προτιμούσα αν βγω να πάω να φάω πίτσα! Όπως αντιλαμβάν...(Περισσότερα)

Σήμερα είναι η μέρα της γυναίκας. Με αφορμή τη μέρα αυτή, τους συμβολισμούς της και την ουσιαστική αξία της, άρχισα να σκέφτομαι το φύλο μου, τις ιδιαιτερότητές του, την πολυπλοκότητά του, ταυτόχρονα με την απλότητα και την ευαισθησία του. Πόσο περίπλοκες είμαστε εμείς οι γυναίκες! Και πόσο ικανές για όλα. Και με την καλή αλλά και...(Περισσότερα)

  Πριν 3 μέρες ήταν η Καθαρή Δευτέρα, τελευταία μέρα της Αποκριάς και πρώτη της Σαρακοστής. Για μένα προσωπικά από πολύ μικρή αυτή η μέρα σήμαινε το πιο νόστιμο γεύμα του χρόνου! Τρελαινόμουν πάντα για την ταραμοσαλάτα της μαμάς μου με πολλά κομμάτια λαγάνας, τις πολλές διαφορετικές εκδοχές πιάτων με γαρίδες, καλαμαράκια, μύ...(Περισσότερα)


Περισσότερα Αρθρα